*

Dósa Judit vagyok, 1986-ban születtem Budapesten. A rajzolást és a különféle kreatív tevékenységeket már egészen kicsi gyerekkoromban felfedeztem, édesanyám kezei alatt, aki óvónő lévén a nevelésem során is kamatoztatta tudását, így igen hamar rájöttünk, hogy ügyes vagyok a ceruzákkal, ragasztóval, gyöngyökkel illetve bármi olyannal, amiből valami szépet lehet varázsolni.
Idővel ezen szép dolgok köre egyre csak bővült, így jutottunk el mára a galériában is látható sokféleségig.
A képző,- és iparművészeti dolgok mellett kísérletezem még a tánccal és az írással is, néha mások, de egyenlőre főleg a magam örömére ;)
A szobák festését 2010-ben kezdtem, amikor egy első baba szülei arra gondoltak, ha már annyit rajzolok, talán megpróbálhatnám a kisbabájuk szobájának falán is... És innen folytatódott tovább a történet gyerekszobákkal, babaklinikával, hostellel, felnőtt lakással, iskolai táncteremmel. Eddig főleg rendelésre, de volt már lehetőségem a saját stílusomban is pingálni. Az utóbbi években készítettem fejdíszt táncosoknak, hennáztam rendezvényeken, hajmodellkedtem egy kreatív csapattal és táncoltam sámándobosokkal.

 

Innen folytatódik az életem